διέδωσε αυτήν την σελίδα!

Σχεδίαση


Υπάρχουν πολλοί λόγοι, αναφέρουμε μερικούς παρακάτω στους οποίους κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει. Όμως όλα αυτά αναφέρουν τα πλεονεκτήματα μιας καλής σελίδας. Από την άλλη πλευρά, διατηρώντας μια κακή σελίδα ζημιώνεται η εικόνα της εταιρείας και αυτό είναι κάτι που δεν διορθώνεται πάντα εύκολα :

- Η πρώτη εντύπωση είναι καθοριστική
- Μεγαλύτεροι χρόνοι παραμονής των επισκεπτών
- Κερδίζετε την εμπιστοσύνη των πελατών
- Καλύτερη ταξινόμηση στις μηχανές αναζήτησης
- Εξαιρετική σχεδίαση αποδίδει περισσότερα έσοδα

- Διάκριση από του ανταγωνιστές
- Ευκολότερη κατανόηση και χρήση
- Ταχύτερη πρόσβαση του περιεχομένου
- Βελτιώνει την συνολική επαγγελματική σας εικόνας
- Ικανοποιεί τους επισκέπτες σας

 Η δουλειά του σχεδιαστή ξεκινάει δίπλα στον πελάτη, καθώς στην αρχή πρόκειται για όλες τις σχετικές ερωτήσεις που αφορούν την κατανόηση 3 βασικών πραγμάτων:

     1. Μάρκα
     2. Κοινό
     3. Περιεχόμενο

   Ανάλογα με το έργο, τα παραπάνω μπορεί να διαρκέσουν από ώρες έως ημέρες. Μετά από αυτό ο σχεδιαστής είναι έτοιμος να ξεκινήσει το βασικό προσχέδιο των δομών και πλαισίων. Εν συνεχεία αφού το επιβεβαιώσει με τον πελάτη συνεχίσει το αισθητικό κομμάτι εστιάζοντας σε 2 συχνά αντίθετα πράγματα:

     1. Ευχρηστία / Προσβασιμότητα
     2. Οπτικά ευχάριστο

    Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το νέο web site σας, θα είναι πολύ εύκολο στην κατανόηση, Γρήγορο στην πλοήγηση και την ανάγνωση και πολύ όμορφο στο αισθητικό στυλ που ταιριάζει σε εσάς και τον σκοπό της πληροφορίας που προβάλει.

 

Ανάπτυξη

Η διαδικασία της ανάπτυξης (του κώδικα) είναι το πως λειτουργεί η μηχανή κάτω από το καπό. Επηρεάζει τον χρόνο απόκρισης, την συμβατότητα με τους browsers, την εύρυθμη λειτουργία, τον χρόνο συνεχόμενης λειτουργίας, την ασφάλεια εμπιστευτικών δεδομένων και την ευκολία αναβάθμισης και επέκτασης της σελίδας.

   Σας αφορά άμεσα γιατί απο το πόσο καλός είναι ο κώδικας θα εξαρτηθεί και το κόστος συντήρησης μιας σελίδα αφού μία καλογραμμένη ιστοσελίδα χρειάζετε λιγότερες διορθώσεις λιγότερες αναβαθμίσεις.

Η διαδικασία της ανάπτυξης (του κώδικα) είναι άμεσα συνδεδεμένη (και αποτελεί συνέχεια) του σχεδιασμού της σελίδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εξαλειφθούν η ερωτήσεις ή παρανοήσεις και τελικά οι όποιες παρεξηγήσεις όταν ξεκινήσει η συγγραφή του κώδικα.

   Δεν θα είναι γρήγορη διαδικασία, μπούμε να σας διαβεβαιώσουμε όμως ότι θα γίνει σωστά. Δεσμευόμαστε να συνδέσουμε όλα εκεινα τα κομμάτια της μηχανής που αποτελούν την σελίδα σας και να την κάνουμε να φαίνεται αλλά και να λειτουργεί σωστά, γρήγορα και αποδοτικά.

Δεν σταματάμε μέχρι να ολοκληρωθεί και με τρόπο που να καλύπτει τις προσδοκίες σας.

 

SEO

   Το SEO είναι αυτό που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό εάν η σελίδα έχει θα πετύχει ή όχι. Είναι αυτό που κάνει την σελίδα γνωστή. Και το πετυχαίνει βελτιώνοντας την θέση της σελίδας στην κατάταξη των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης. Είναι τόσο απαραίτητο όσο ακούγεται.

Η υπηρεσίες SEO χωρίζονται ανάλογα με την υπάρχουσα κατάσταση σε 2 κατηγορίες:

Onpage:     Σε αυτό το στάδιο, διεξάγουμε έρευνα για τις σωστές λέξεις-κλειδιά, αναλύουμε τον ανταγωνισμό σας, την ιστοσελίδα σας, καταχωρούμε την σελίδα στις μηχανές αναζήτησης και κάνουμε συγκεκριμένες αλλαγές στον κώδικα της. 'Αυτό βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να εντοπίσουν την σελίδα ακολουθώντας τις λέξεις-κλειδιά και να την κατατάξουν ανάλογα στα αποτελέσματα της αναζήτησης

Offpage:     Σε αυτό το στάδιο ελέγχουμε παλαιότερες συνδέσεις (links) που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί με φυσικό τρόπο και επιβεβαιώνουμε ότι δεν βλάπτουν την επιχείρησή σας. Επιπλέον, δημιουργούμε νέες συνδέσεις (links) κάθε μήνα από διάφορες άλλες σελίδες προς την δική σας σελίδα.

    Η μηχανές αναζήτησης υπολογίζουν την κατάταξη κάθε σελίδας με πολλές παραμέτρους όμως η σημαντικότερη είναι το πόσο δημοφιλής τελικά είναι.

 

Διαδικτυακή Διαφήμιση

Οι πιθανοί επισκέπτες της σελίδα σας μπορούν εύκολα να χωριστούν σε 2 κατηγορίες:

1. Σε αυτούς που έρχονται για πρώτη φορά

2. Σε αυτούς που έχουν ξανάρθει

  Το πόσοι θα συνεχίσουν να ξαναέρχονται έγκειται στην ίδια την σελίδα με το περιεχόμενο και την εμφάνισή της εάν θα τους κερδίσει ξανά και ξανά.

  Το πόσοι θα έρθουν για πρώτη φορά εξαρτάτε σχεδόν αποκλειστικά από το SEO και την Διαφήμιση. Η μέγιστη επισκεψιμότητα επιτυγχάνεται με την συνεισφορά και των δύο ενώ η σωστή αναλογία τους, ελαχιστοποιεί το κόστος τους.

Εμείς σας βοηθάμε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στην διαδικτυακή διαφήμιση ενώ συγχρόνως σας μαθαίνουμε πως να τα επαναλάβετε και μόνοι σας ώστε να μπορέσετε να επιτύχετε τον στόχο σας που είναι όχι άλλος από την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας στο μικρότερο δυνατό κόστος.
Παρέχουμε υπηρεσίες όπως:      - Οργάνωση διαδικτυακής καμπάνιας
     - Σχεδιασμός και προβολή διαφημιστικών banner
     - Σχεδιασμός σελίδων facebook, twitter, yutube κτλ
     - Σύνταξη Σχεδιασμός σελίδας για καλύτερη απόδοση στις μηχανές αναζήτησης
     - Εισαγωγή σε περισσότερες απο τις 15 κυρίοτερες μηχανές αναζήτησης
     - Βελτιστοποίηση ανεύρεσης λέξεων μέσα από σωστή διαχείριση περιεχομένου
     - Στόχευση λέξεων και φράσεων με βάση τον ανταγωνισμό
     - Εκτίμηση κόστους βάση σεναρίων διαφήμισης

 

Βελτιστοποίηση

Έχετε ήδη μια σελίδα που απογοητεύει τους επισκέπτες ή δεν λειτουργεί με κάποιον τρόπο σωστά:

- Θέλει πολύ χρόνο να ανταποκριθεί
- Υπερφορτώνει το δίκτυο
- Ανταποκρίνεται λανθασμένα ή και καθόλου
- Καταναλώνει υπερβολικά τους πόρους του συστήματος

- Η πλοήγηση είναι δύσκολη στην κατανόηση
- Η σελίδα απαιτεί πολύ χρόνο εκμάθησης
- Δεν είστε ευχαριστημένος με τον τρόπο που δουλεύει

 

Να κάνει αλλαγές στον κώδικα της σελίδας ή στην βάση δεδομένων, να συμπιέσει φωτογραφίες χωρίς απώλεια ποιότητας, να αλλάξει την διαρρύθμιση, τα χρώματα ή τα διακοσμητικά στοιχεία.

Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι μετά της βελτιώσεις μας η σελίδα σας η σελίδα θα λειτουργεί καλλίτερα, όπως επίσης να σας διαβεβαιώσουμε και πόσο καλλίτερα θα λειτουργεί αφού πρώτα εξετάσουμε την σελίδα και υπολογίσουμε όλες τις λεπτομέρειες.

    Ως καλοί συνεργάτες είναι σημαντικό για εμάς να μοιραζόμαστε μαζί σας όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες ώστε να γνωρίζετε πριν αρχίσουμε τι πάμε να κάνουμε, σε ποιο κόστος και με ποια αποτελέσματα.

 

Υποστήριξη

  Η Υποστήριξη είναι το κομμάτι των εργασιών γύρο από την διατήρηση, συντήρηση και εξέλιξη μιας σελίδας και περιλαμβάνει:
     - Την εκμάθηση της λειτουργίας της σελίδας σας στον χώρο σας ή και μέσω skype
     - Την ανανέωση του περιεχομένου της για λογαριασμό σας
     - Την εγκατάσταση αναβαθμίσεων λογισμικού
     - Την προσθήκη νέων λειτουργιών και δυνατοτήτων
     - Την μεταφορά της σελίδας σε άλλο server
     - Την δημιουργία και παράδοση αντιγράφων ασφάλειας της σελίδας σας